15 Mar Warsztaty w Zakopanem
Zanim umieścimy coś w naszej ofercie sami to testujemy. Prezentujemy relacje z warsztatów w Zakopanem 🙂
Kilka z testowanych przez na produktów.
Nasze wrażenia
Bardzo intensywny smak.
Doskonały do dań dietetycznych.
Majonez, który zawiera 15% pasteryzowanego jogurtu – jedyny tego typu produkt na rynku gastronomicznym.
Świeży, lekko kwaskowy smak i 58% mniej kalorii w porównaniu do majonezu do dekoracji Hellmann’s.
Zawartość 15% pasteryzowanego jogurtu nadaje oryginalny smak.
Spełnia wymogi programu „Wiem, co wybieram”. Oznacza to, że zawartość tłuszczów nasyconych, kwasów tłuszczowych typu trans, soli (sodu) oraz cukru w produkcie jest zgodna z międzynarodowymi zaleceniami żywieniowymi.
Szerokie zastosowanie w ciepłych jak i zimnych daniach: zimny sos do dań gorących/grillowanych, sos do dań zimnych/ sałatek, dip do przystawek/ finger foods, jako filling/farsz, składnik past jajecznych.
Można rozcieńczać go z mlekiem – proporcje: 1:1 (np. 100 g majonezu + 100 ml mleka)-> większa wydajność i niższy koszt.
Nasze wrażenia
Obniżona wartość kaloryczna, a smakuje doskonale.
Fastfood może być zdrowy 🙂
Nasze wrażenia
Trudno go odróżnić od puree ze świeżych ziemniaków.
Bezproblemowe bardzo szybkie przygotowanie.
Dla doskonałego efektu warto pamiętać o rozpuszczeniu w przechłodzonej wodzie.
Nowa receptura!
- Wyrazisty pieczeniowy smak, który nie dominuje nad daniem.
- Ciemny, rumiany kolor oraz prawidłowa konsystencja sosu.
- Nie ma lepszego sosu pieczeniowego w polskiej gastronomii*.
- Nie zawiera dodatku glutaminianu sodu.
- Możliwość użycia wg preferencji szefa kuchni: podstawa do przygotowania własnego sosu ciemnego, przyprawa dla autorskiego sosu pieczeniowego (nadanie wyrazistego smaku, utrzymanie właściwego koloru i konsystencji), sos wyjściowy dla innych sosów.
- Wielkość opakowania, wydajność i cena pozostają bez zmian.
Nasze wrażenia
Smak dostosowany do dań tradycyjnej polskiej kuchni.