23 Jul Monin
[imageeffect image=”3598″ target=”_self” css_animation=”top-to-bottom” titleoverlay=”” lightbox=””]
[vc_tour]
[/vc_tour]
[imageeffect image=”3599″ titleoverlay=”” lightbox=”” target=”_self”]
20 ml Syropu Watermelon Monin
10 ml Syropu Candy Strawberry Monin
10 ml Koncentratu Rantcho
200 ml wody gazowanej
kostki lodu
2 plastry arbuza
Do szkła wsypujemy lód następnie dodajemy puree i wodę, całość energicznie mieszamy, dopełniamy lodem. Dekorujemy świeżymi plastrami arbuza.
[imageeffect image=”3602″ titleoverlay=”” lightbox=”” target=”_self”]
30 ml Puree Pasion Fruit Monin
10 ml Koncentratu Rantcho
200 ml wody gazowanej
kostki lodu
2 plasterki pomarańczy
Do szkła wsypujemy lód następnie dodajemy puree i wodę, całość energicznie mieszamy, dopełniamy lodem. Dekorujemy świeżymi plastrami pomarańczy.
[imageeffect image=”3601″ titleoverlay=”” lightbox=”” target=”_self”]
30 ml Puree Lychee Monin
10 ml Koncentratu Rantcho
200 ml wody gazowanej
kostki lodu
2 plasterki lemonki
Do szkła wsypujemy lód następnie dodajemy puree i wodę, całość energicznie mieszamy, dopełniamy lodem. Dekorujemy świeżymi plastrami limonki.
[imageeffect image=”3600″ titleoverlay=”” lightbox=”” target=”_self”]
30 ml Puree Kiwi Monin
10 ml Koncentratu Rantcho
200 ml wody gazowanej
kostki lodu
2 plasterki kiwi
OPIS:
Do szkła wsypujemy lód następnie dodajemy puree i wodę, całość energicznie mieszamy, dopełniamy lodem. Dekorujemy świeżymi plastrami kiwi.