Warsztaty w Zakopanem

Zanim umieścimy coś w naszej ofercie sami to testujemy. Prezentujemy relacje z warsztatów w Zakopanem 🙂

[postgallery_slider id=”group_” data_source=”data-4″ orderby=”ASC” flickr_set=”No username entered” slidesetid=”zakopane” content_type=”textimage” imgheight=”240″ lightbox=”yes”][videoembed type=”vimeo” ratio=”sixteen_by_nine” url=”https://vimeo.com/89141317″ id=”video_0″]

Kilka z testowanych przez na produktów.

Yeli
tuńczyk kawałki w oleju słonecznikowym
Kraj pochodzenia Ekwador
gramatura opakowania 1000g/950g
 Rewelacyjna oferta dla wszystkich, którzy do dziś używali tuńczyka w puszce 1750g.
Nasz tuńczyk wyróżnia się zalewą w postaci oleju słonecznikowego oraz co najważniejsze niską wartością odcieku jedynie 50g !!! Co najważniejsze może on również bardzo dobrze zastąpić tuńczyka w sosie własnym.
[divider_line type=”divider_line”]

Nasze wrażenia

Bardzo intensywny smak.
Doskonały do dań dietetycznych.

[imageeffect image=”1339″ target=”_self” lightbox=”yes” width=”200″ align=”aligncenter”]

Majonez, który zawiera 15% pasteryzowanego jogurtu – jedyny tego typu produkt na rynku gastronomicznym.

Świeży, lekko kwaskowy smak i 58% mniej kalorii w porównaniu do majonezu do dekoracji Hellmann’s.
Zawartość 15% pasteryzowanego jogurtu nadaje oryginalny smak.

Spełnia wymogi programu „Wiem, co wybieram”. Oznacza to, że zawartość tłuszczów nasyconych, kwasów tłuszczowych typu trans, soli (sodu) oraz cukru w produkcie jest zgodna z międzynarodowymi zaleceniami żywieniowymi.

Szerokie zastosowanie w ciepłych jak i zimnych daniach: zimny sos do dań gorących/grillowanych, sos do dań zimnych/ sałatek, dip do przystawek/ finger foods, jako filling/farsz, składnik past jajecznych.

Można rozcieńczać go z mlekiem – proporcje: 1:1 (np. 100 g majonezu + 100 ml mleka)-> większa wydajność i niższy koszt.

[divider_line type=”divider_line”]

Nasze wrażenia

Obniżona wartość kaloryczna, a smakuje doskonale.
Fastfood może być zdrowy 🙂

[imageeffect image=”1327″ target=”_self”]
[imageeffect image=”1344″ target=”_self” width=”300″ align=”alignleft”][imageeffect image=”1345″ target=”_self” width=”300″ align=”alignleft”][divider_line type=”divider_line”]

Nasze wrażenia

Trudno go odróżnić od puree ze świeżych ziemniaków.
Bezproblemowe bardzo szybkie przygotowanie.
Dla doskonałego efektu warto pamiętać o rozpuszczeniu w przechłodzonej wodzie.

[imageeffect image=”1221″ target=”_self” width=”250″ align=”aligncenter” lightbox=”yes”][imageeffect image=”1341″ target=”_self”]

Nowa receptura!

  • Wyrazisty pieczeniowy smak, który nie dominuje nad daniem.
  • Ciemny, rumiany kolor oraz prawidłowa konsystencja sosu.
  • Nie ma lepszego sosu pieczeniowego w polskiej gastronomii*.
  • Nie zawiera dodatku glutaminianu sodu.
  • Możliwość użycia wg preferencji szefa kuchni: podstawa do przygotowania własnego sosu ciemnego, przyprawa dla autorskiego sosu pieczeniowego (nadanie wyrazistego smaku, utrzymanie właściwego koloru i konsystencji), sos wyjściowy dla innych sosów.
  • Wielkość opakowania, wydajność i cena pozostają bez zmian.
[divider_line type=”divider_line”]
[imageeffect image=”1353″ target=”_self” width=”210″ align=”aligncenter” lightbox=”yes”]

Nasze wrażenia

Smak dostosowany do dań tradycyjnej polskiej kuchni.

[imageeffect image=”1359″ target=”_self” width=”227″ align=”aligncenter” lightbox=”yes”]